Så vad har hänt?

Jag tänkte dra en liten snabb genomgång av vad som hänt på sista tiden. Det är ju en tid sen jag bloggat sist så lite händelser har det ju ändå varit.

 

Jag fixade första skolåret galant. Pendlandet var aldrig något problem för mig, alla andra verkade ta mycket större stress över hur mycket jag pendlar mellan hem, skola och jobb. Jag börjar t.o.m. vänta lite på att börja skolan igen.

På våren blev jag dubbel moster till två fina gossar. Sen på midsommaren blev jag dubbel faster igen till två fina flickor. Synd bara att dessa töser bor så långt borta så det är svårt att följa deras uppväxt.

I början av sommaren var vi mycket ut med båten när det var fint väder. Jag har aldrig på det viset åkt båt och varit i skärgården före jag träffade Ben men nu stortrivs jag med det. Tyvärr jobbade jag nästan varje helg i juli så det blev inte så mycket då. Vi har också hunnit med en hel del fester, Popkalas, jag har förstorat min tatuering, pappa bygger gäststuga, halva juli sov vi i tält m.m. Nu i augusti hade vi sen nästan en hel vecka semester och åkte då till Pärnu med Robbe och Johanna. Men det kan jag berätta mera om en annan gång.

 

Så visst har det hänt en del, säkert har jag också glömt bort ganska mycket. Dagens stora händelse var att jag äntligen betalade det sista på min bil så nu är jag skuldfri när det gäller den. Antagligen är det därför som den börjar få en massa fel också, men byta tänker jag inte förrän skolan är slut för mig.

 

Nu är det dags att sova igen så jag orkar på jobb imorgonbitti. Söndagen har jag sen ledig, skönt. Jag och Hugo hälsar gonatt!

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

En tanke på “Så vad har hänt?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s