Lördag

Idag var det nära att jag skulle ha kunnat slå nån kund på truten. Jag var trött, hungrig och allmänt irriterad och så järmar alla på allting och saker jävlas. Tur så kan jag oftast hålla mina spända nerver. Konstigt hur otroligt jobbiga mänskor kan vara och klaga på allting. Folk kommer till en liten ynklig R-kiosk och tror att det ska finnas alla samma varor som typ i Prisma eller Citymarket. Finns det inte just den glassen som de skulle vilja ha så blir det ett jäkla liv. De flesta är ju ännu till sommargäster. Nej jag har inget emot dem, inte alls på något vis.

 

Som tur så sökte jag en smaskig kebab på vägen hem så livet ser ljusare ut igen. Ben kör taxi hela kvällen och jag har just bokat in en kaffe dejt. Imorgon får det för min del gärna vara likadant väder som idag så kan vi med gott samvete ligga under täcket fast hela dagen. Fast är det sol så är det inte heller helt fel, kanske vi skulle damma av båten då. Lyx med ledig söndag! 🙂

 

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

3 reaktioner till “Lördag”

  1. Haha såna kunder 😀 ja sku tappa nerverna å säga åt dom at fara just ti Prisma el. dyl. :DJo alltså våra lärare sku int kunna bry sig mindre, skolan flyttar ju ti Ekenäs nästa höst så en lärare ha ren fått fara å ja tror hon som e kvar oxå får fara efter i år. Dom e verkligen innåtvända å bittra.

  2. Fattar inte heller dom där kunderna… int behöver dom göra allting ti så krånglit. Angående söndagen, om jag fattade rätt så ska det bli en ordentlig storm?

    1. Man tycker ju det jo..
      Jaa, så har jag också hört men nu ser det nog så lugnt ut. Men åskigt är det i luften så kanske det blir till kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s