Ledig

Som alla säkert kan gissa så gjorde vi inte så mycket igår. Vi åkte ner till Box en sväng och sa hej till diverse personer och så handlade vi en hög med chips och kom hem och såg en film. Där konstaterade jag bara att jag ska sluta tro på mina kunders filmrecensioner för vi har tydligen inte alls samma smak. Filmen som så många tyckte var sååå bra och rolig var bara konstig och jag tänkte knappt orka se den till slut. Men who stare at goats – inget att rekommendera.
Idag är jag ännu ledig. Jag har en lyxvecka med endast 3 dagar jobb nu så jag skall passa på att slappa och vila för nästa vecka jobbar jag alla dagar utom torsdag och efter en nästan 12 timmars dag på söndagen så börjar ju skolan sen på måndag. Fy fan. Det skall åtminstone bli skönt att göra något annat än bara sälja lotto hela tiden sen. Nu ska jag äta en kombinerad morgonmål/lunch. Sen blir det antagligen besök hos en gammal vän och hennes lillkille och sen ska jag ha pizza.

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s