Seeegt idag

Den här dagen har varit trött och seg och haft med sig en envis huvudvärk. Adde har tagit igen gårdagens uteblivna dagsvilor och sovit två gånger nästan två timmar. Dessutom är den andra framtanden nere nu också och tittar fram. Plötsligt går det med fart. Nu måste jag söka mig till sängen. Imorgon blir det väl Vanda för vår del och förhoppningsvis en ny bilstol.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

7 reaktioner till “Seeegt idag”

 1. Jo de kommer på en gång mittiallt 🙂 Är så söta sen då man ser dem tillräckligt när de skrattar. Tur så ammar du inte mera ifall han skulle bita 😀 Väntar på att få läsa om bilstolen ni köper. Vi hoppas kunna använda babyskyddet lite till, han uppnår knappt 1/3 kriterier man ska kunna före man byter.

  1. Joo det räcker med att han biter i fingrarna på en ifall han lyckas få tag 😀 Nu har vi köpt stol, ska skriva om den bara jag hinner 🙂 Vi skulle nog kunna ha babyskyddet ännu för han ryms helt bra nu när det blir mindre kläder. Men han trivs inte alls i den mera.

   1. Forstår det! man brukar ju säga att de skall uppfylla 2/3 kriterier, och Adde är ju nästan 9 mnd och 9 kg säkert:) Kanske han kan sitta själv också? Här kan julian en stund, men balansen sviker riktigt ofta. Istället har han lärt sig krypa idag. Skall man öva att sitta med dem?!?! Julians vikt har stannat upp litegrann, så får se när han når de 9 kg….

 2. Så får kommentaren iväg för snabbt. Forstår att inte Adde trivs där mera, han är ju väldigt lång också! Julian är inte precis så lång, hehe!

  1. Hehe joo här är vi långa och smala 😛 Han är ju inte riktigt 9 kilo ännu men det är nog ok att ta den i bruk tidigare. Viktigast är väl att de kan sitta bra, Adde sitter själv nu riktigt bra långa stunder.
   Oj Julian är duktig som har lärt sig att krypa 🙂 Vi är nog långt ifrån det, han förstår inte alls att åla och inte kommet han upp i krypställning heller. Får nöja sig med att röra sig åt sidorna och bakåt 🙂

   1. 2v har det tagit sen han kom i krypställning Att lära sig, så vem vet om adde kryper snart!! Mest roligt att se då han står på tårna och händerna, det ork int hans mamma;) jo sittandet e viktigast, de andra 2 kriterierna är ju adde väldigt nära. Så duktig han är som sitter!:)

   2. Ja man vet ju aldrig 🙂 Hehe de är nog otroligt starka de där små! Nog kan ni ju öva att sitta med Julian men jag tror nog att det är något som kommer med tiden. Adde har blivit bra på det nu riktigt de senaste veckorna, tidigare svek balansen hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s