En helt vanlig dag

Den här dagen har inte varit så hurja. Ben kom hem så sent från jobbet så det blev ingen länk idag heller, suck. Men istället fick jag en supergod maletköttsoppa gjord. Jag hittade receptet i en Hemmets veckotidning som jag bläddrade i hos mamma. Den var riktigt i min smak. Till kvällsgott blev det apelsin. Kvällarna är liksom jobbigast när det gäller att vara utan godsaker. När lugnet lägger sig och jag får en stund i min egen ro så vill jag så gärna ha något att tugga på. Jag får nog hitta något bra kvällssnacks.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

2 reaktioner till “En helt vanlig dag”

  1. Mitt bästa tips är smoothies. Eller det heter väl något annat om man inte lagar det på mjölk/glass, utan på någon saft. Idag gjorde jag en med blåbär och mango, mangon var så mjuk att jag inte ens behövde någon vätska 🙂 Och naturell yoghurt är också helt super att ha i. Och havregryn! En av mina favoriter är: jordgubbar, hallon, blåbär, svarta vinbär och apelsinsaft. Mättande och sött ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s