Pengar

Idag kom det skatteåterbäring, wuhuu! Glädjen var ändå inte lång då jag betalade bort min hög med räkningar som jag hade. Efter det hade jag 6 cent kvar av återbäringen. Jess, jag får en halv laku kanske?! Det är nog konstigt hur alla stora räkningar alltid kommer på en gång. Sen känns dagisavgiften också ganska grym att betala. Jag försöker tänka att han ju faktiskt är där väldigt mycket, nästan halva dygnet. Men nog svider det ändå. Jag var också och postade paketet imorse och tänkte svimma när hon sa att det skulle kosta 34€ att skicka det. Ett ungefär 20x25cm stort paket som vägde knappt 0,5kg. Tur så gick det som maxibrev och jag kom undan med 17€.

Idag ska jag stanna lite längre på jobbet och försöka få till stånd en PowerPoint till min presentation nästa vecka. Jag blir nervös bara av att tänka på det. Men tänk att det snart äntligen är över.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s