Två från idag

Idag kom äntligen mitt betyg hem, exakt en månad efter utexamineringsdatum. Bättre sent än aldrig och nu slipper jag fundera på skolan mer.
Idag fick vi också panik och hjärtslag som föräldrar. Adde föll och slog huvudet i dörren så att det small. Tur så kom vi undan med blotta förskräckelsen och han grät inte ens länge. Det är en hemsk känsla varje gång han slår sig och riktigt förskräckligt om det är lite hårdare smäll. Tur att de ändå är tåliga de där barnen.
Nu ska vi korka skumppan jag köpte igår. Tydligen visste jag att vi skulle ha något att fira idag. Bra jobbat jag!

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

2 reaktioner till “Två från idag”

  1. Miliam är expert på att slå sej. En tand har han skadat nerven på så den är helt brun nu! Det var inte ändå så farligt som vi först trodde, den behövdes inte dras ut som tur. Ni, och vi, kommer nog att få skrämmas ännu mååånga gånger 😉

    1. Voi nej 😦 Joo gud nog kommer man att få ha hjärtat i halsgropen många gånger ännu 😀 Hoppas bara de klarar sig med mindre blessyrer och inget värre händer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s