Växer så det knakar

Adde verkar ha någon växtspurt på gång nu för jag tycker att vi just böt till storlek 86 på tröjorna och nu börjar de redan vara för korta i ärmarna. Jag har också fått köpa en massa nya byxor på sista tiden då alla har blivit för korta. Jag trodde att han skulle ha de här storlekarna lite längre men tydligen inte. Jag har gått och funderat om vi borde införskaffa en vårhalare i storlek 86 eftersom vi bara har 92 nu och han drunknar i den. Men växer han med den här farten så behöver vi knappast det. EDIT: Så sa jag jo ända tills jag surfade in på en nätbutik som hade rea och köpte en 86ans vårhalare på -50%.

Igår när jag satt och pratade i telefon med min mamma så kom han plötsligt i famnen på mig och flåsade mig i ansiktet. Jag förstod inte först vad han höll på med men sen sa han ”pupp” och då visste jag att han skulle ha puss. Ena stunden river han en i näsan och nästa kramas och pussas han, håhåj.

Glad vändag!

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

2 reaktioner till “Växer så det knakar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s