Första gången

Jag är helt slut idag och ska snart gå och sova. Jag har sovit som en kratta hela veckan, tydligen en sån period igen. Skönt att det snart är veckoslut men tyvärr så innebär ju inte det sovmorgon längre. 6.30 är för tidigt för mig att vakna alla dagar, suck. Idag har jag också haft halsen konstigt sträv så jag hoppas verkligen inte att jag ska bli flunssig.

Idag hade vi första gången musiklekis. Lite stressigt är det, jag hinner bara söka Adde från dagis och så får vi köra raka vägen tillbaka till Karis. Men det var riktigt roligt. Även om Adde var väldigt blyg och lugn, det är nog sällan som han är så försiktig som han var där. Men han verkade tycka att det var roligt åtminstone så kanske han kommer igåg efter ett par gånger. Han sjöng hela vägen hem i bilen åtminstone.

Imorgon har vi föräldrasamtal eller vad det heter i dagis. Så då får vi höra alla bus han gjort och hur mycket han bråkar med flickkompisen, hehe. Idag när jag sökte honom så skulle vi byta bort den våta och sandiga halaren innan vi for till musiklekis så jag skulle gå in med honom. Då kastade han sig på marken och skrek förstås. Bra att han visar sin bästa sida till dagistanterna. Som sagt, älskade skitunge.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s