Olyckskorpen

Vår lilla gubbe har haft en riktig otursvecka den här veckan. Varje dag när jag har hämtat honom på dagis så har de berättat att han stött sig och har nya bulor. Han har kört traktor för hårt och flugit över så pannan är blå och idag hade han fallit bakåt från en bänk rakt på en låda och har nu en grym bula i bakhuvudet. Stackaren ändå, sjuk är den med. Det är konstigt hur det alltid någon vecka ibland är så här att han stöter sig massor och sen går det långa tider utan nästan någontig igen. Vi åkte iaf iväg på lite ärenden på tumis idag han och jag. Vi sökte hem lite saker som jag köpt, köpte en drickaflaska till nästa veckas picknick (det blev en vanlig sportflaska med Planes) och så köpte vi hamburgare till middag. Det var första gången Adde fick en egen burgare och det var ganska hurja. ”Bita bita buja” sa han hela tiden. Så god var den nog ändå sen inte för han åt mest franskis. Nu hoppas jag att han sover lika som imorse och inte vaknar före 6 som han har gjort hela veckan. Jag orkar inte alls med såna tider. Imorgon ska jag bli i dagis på morsdagskaffe när jag för honom. Jag fick också hem hans paket idag redan och jag är så nyfiken!
Ja och så går vi nu och väntar på vattkopporna. Det var länge tyst om det men nu har några barn det så antagligen blir det snart vår tur. Och jag har sjukt i halsen idag, skulle verkligen inte orka med flunssa igen.

20140508-214215.jpg

20140508-214240.jpg

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s