2-års rådgivning

Vi inledde första semesterdagen med ordentligt soffmys och såklart Shaun the sheep i tvn. Så skönt att inte göra någonting. På eftermiddagen hade vi sen tid till rådgivningen för 2-års kontroll. Adde var jätte duktig och visade allt han kunde. Han lekte, hoppade, sprang och babblade på. Allt var riktigt så som det ska vara, grovmotoriken är i skick och han pratar bra redan. Nu är han 90cm lång och väger 12,25kg. Han hade ökat lite på viktkurvan nu och ligger inte lika mycket på minus längre. Enligt längdkurvan så borde han bli 185-190cm som vuxen. En riktigt lång och stilig karl med andra ord. Längden har han nog fått från min sida. Efter rådgivningen hade vi en hel del ärenden att uträtta, söka ut mitt pass och göra lite affärer. På kvällen åkte vi sen till famo och fafa. Det är evigheter sen vi har varit där i lugn och ro någonting, svårt att hinna när de båda har högsäsong med sina jobb. Adde har varit på riktigt bra humör hela dagen. Det hjälper alltid att vara bort hemifrån. Han fick leka med lite andra saker än de vanliga både på rådgivningen och hos famo och fafa. Och sen såklart dagens höjdpunkt, han fick köra grävmaskin med fafa! Det var världens nöjdaste unge som satt och rev i spakarna där. Det lever han nog länge på nu. Imorgon har vi lekdejt på förmiddagen och sen får vi se vad vi hittar på.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

5 reaktioner till “2-års rådgivning”

  1. Vi har o snart 2års granskningen framför oss, iiik! Får dom förresten vaccination eller slipper man undan den? Hatar nålar o ännu mer då barnen ska stickas :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s