Ljuva fredag

Fast det här var en kort arbetsvecka för mig så är det ändå så otroligt skönt att det är fredag. Flunssan har gjort comeback och jag har sovit dåligt flera nätter nu så det ska bli skönt med slappa dagar. Ikväll har jag och Adde myskväll med lite snacks och Blixten McQueen (förstås, vad annars). Soffan är riktigt skön kan jag meddela. Vi är båda lite sega idag. Adde hade dagisfotografering idag, det ska bli roligt att se hur det blev. Ifjol blev bilderna så sjukt lyckade så förväntningarna är höga.
Imorgon ska vi till Ingå och hålla mina föräldrars hund lite sällskap när de är i Sverige. Det är alla planer, perfekt.
Igår var vi ju till marknaden och om man ser på fb och instagram så måste vi nog vara världens tråkigaste föräldrar som inte åkte karusell alls med Adde. Säkert skulle han ha tyckt att det var roligt men sen igen så hinner han ju nog. Vi köpte en massa kryddor och en bit skinka, det var allt. Men det är roligt att gå där och träffa bekanta och snarvla lite.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s