Knöligt och knackis

Idag undrar jag verkligen vad lillis håller på med där i magen. Herrejösses så hen knölar på där i högra sidan på mig, jag kan inte ens sitta normalt för det tar så jäkla sjukt. Jag märker också att magen börjar vara högre upp och bebben i den större, det börjar trycka på revbenen. Adde var ju hela tiden så högt uppe, magen sjönk aldrig ner så då hade jag ganska obekvämt på slutet. Skönt ska det bli med en vecka ledigt nu snart. Imorgon jobb några timmar, sen julkaffe och sen söka hem Adde och alla grejer från dagis.

På tal om Adde, igår hade han sitt bästa humör. Han har sina dagar då han är helt omöjlig med allt och igår var en sån. Vi kunde ändå inte annat än skratta åt honom där i ett skede. Jag skar ett par knackkorvar åt Hugo i hans matskål och lade ner åt honom. Sen kom Adde till köket och såg det och så började han äta korvbitarna, ”nam gott”. Lilla fjantunge. Men att få honom att sluta var ju inte så lätt. Sen när jag hade stekt knackkorvar åt oss så då dög de inte att äta längre heller. Kanske jag måste börja servera hans mat i hundskålen.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s