Förberedelser

Igår var en tung dag då vi började med förberedelserna inför begravningen. Famo var snäll och tog hand om Adde så vi fick ordna med allt i lugn och ro. Jag ville verkligen inte behöva fundera på gravplats, kista, gravsten mm. ännu och särskilt inte till ett barn, men nu måste vi ju. Vi hade tur och fick gravplatsen bredvid Bens morfar, det känns bra att de får vara bredvid varandra. Vi har också valt ut kläderna som hon ska få ha på sig. Mycket är ordnat, bara själva datumet som fattas ännu då hon ska obduceras ännu. Fast det är tungt så känns det bra att få lite ordnat. Och det ska bli skönt sen att ha henne här nära oss och kunna besöka graven när som helst.

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

5 reaktioner till “Förberedelser”

  1. Har många ggr den senaste veckan funderat hur orättvist livet kan vara. Det är ju våra barn som ska begrava oss och inte vi föräldrar som ska tvingas bära våra barn till graven. Fy fan ändå! Men ska säkert bli skönt att få allt klart och få en plats dit man kan gå och sörja, prata och sköta. Ett konkret ställe. Kram kram kraaam!

    1. Jo precis. Nu har jag blivit ännu räddare att något ska hända Adde också. Jag skulle aldrig klara det. Men det ska nog verkligen bli skönt sen att få ett avslut på allt det här och sen veta var vi har henne och kunna gå dit när vi vill. Kram

      1. Förstår det. Vilken tur i oturen att just den sku va ledig! Så härligt. Sen kan ni besöka henne så ofta ni vill 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s