Jag saknar dig

Idag har jag saknat Alma riktigt jävla mycket. Det var många saker som liksom sakta ökade på den där saknaden hela dagen tills det rann över ikväll. Men jag har redan lärt mig att leva med det och ta det som det kommer. Såna här dagar kommer alltid nu och då och jag går inte under av det. Då låter jag  mig själv sakna henne och gråta ut. Sen går det bra igen. 

Jag läste en bok nu i början av veckan också. Trisomi 18 – Så vände du upp och ner på mitt liv. För att vara ärlig så hade jag väntat mig lite mer av den boken. Men helt bra var den nog, mest därför att jag kände igen mig i så otroligt mycket av tankarna och känslorna. Ibland kan jag känna mig helt galen med allt som jag tänker och känner och då känns det bra att veta att jag inte är det utan andra känner också lika. 

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

2 reaktioner till “Jag saknar dig”

  1. Då jag läste den måste jag faktiskt medge att tankarna ofta gick till dej. Just för att jag kopplade samman en hel del av det hon skrev med känslor och tankar som du skrivit om här på bloggen.

    1. Jo det var faktiskt otroligt mycket känslor som jag kände igen. Och helt skönt det att veta att man är ”normal” och andra känner lika då det ibland skrämmer mig hurdana känslor som riktigt kommer upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s