7 år

Hipp hipp hurra för Hugo som fyller 7 år idag! Världens bästa hårboll. 

 

Inte nog med det så har vi ju också varit tillsammans i 7 år idag. Jessus vi har stått ut med varandra länge redan! Känns nog inte alls som sju år heller, kan inte fatta att det gått så lång tid redan. Det här senaste året har nog helt klart varit det tuffaste för oss. Aldrig kunde vi ifjol den här tiden gissa att det skulle bli en sån prövning för oss. Men vi har kommit igenom det tillsammans och har vuxit och blivit starkare. Ingen i hela världen finns det som jag litar på som han. Ingen finns det heller som förstår mig som han gör. Nästa år ska bli vårt år, det är då som vår tur vänder och vi äntligen kan få vara lyckliga och glädjas igen. Och alla år efter det, många år ska det bli. 

   

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

4 reaktioner till “7 år”

  1. Grattisar☺️ Ja det är nog otroligt hur åren går fort! Och att man kan och får vara den man är med någon annan människa är en lycka! Att man bara kan slappna av och vara den ärliga sanna människa man skapats till. Få vara rå*itt*g och skitsur ibland utan att den andra stänger dörren och går sin väg. Aaahh det e så skönt att få ha alla känslorna med i ”spelet” 😊❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s