1 månad

Som tiden går fort! Alissa är en månad gammal idag, helt otroligt! Igår hade hon en riktigt grumpy dag, inget var bra. Vi var på zonterapi igen, och efter en dag med minimalt sömn så sov hon sen en rekord natt och har vari mycket nöjdare idag och sovit mycket. Det verkar vara så, att följande dag efter zonterapin är bra. Får se hur morgondagen sen är. Jag har varit ensam hemma med båda ungarna hela veckan, dagarna alltså, och det har gått förvånansvärt bra. Jag har t.om. stundvis njutit av det. Lite för mycket tv tittas har det ju nog blivit ibland, men man gör vad man kan. Idag tror jag att det är först dagen som jag är ensam på kvällen och får sköta kvällsbestyr och nattning. Hoppas Alissa inte är allt för ledsen hela kvällen så ska det nog gå bra. 

En hel månad ja. Inte känns det som om det har gått så länge redan. Samtidigt som det känns som om hon alltid har varit hos oss. Hon ler inte ännu, men är väldigt nära att göra det. Till den där smiley facen man får från rådgivningen gör hon det nästan nog. Hon har fått väldigt mycket hormonnippor den här veckan, ser riktigt hemskt ut när det är som värst. Tydligen så kunde det också vara värre när magen är bråkig sa hon på zonterapin. Nå de går ju bort sen och stör inte henne så det är ju inte hela världen, vi ska inte på utställning. Just nu väntar jag på att tiden ska gå ännu lite framåt, mest för att hon ska få sin mage bättre. Men annars kunde nog tiden gå långsammare nu, babytiden behöver inte alls gå så fort tycker jag. Jag njuter nog så mycket mera nu än med Adde. Jag minns knappt hans första tid av någon underlig anledning. Nu tar jag inte sån stress över allting och känner mig lugnare och säkrare på alla vis. Det är så här det ska vara ❤

  

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

2 reaktioner till “1 månad”

  1. Vilket lugn du nu ger mig! Kiva att läsa att det vänt till det harmoniska nu! Det ger mig förhoppningar om att vi också får det sen en dag 😊
    Winston var redan som nyfödd en ” torris” pga att han var överburen. Och då skulle du ha sett hur han såg ut då han hade hormonnippor samt en reaktion (knallröd) runt sin mun långt ut på kinderna av min mjölk. Han var så känslig i huden då den var så torr. Så han såg inte klok ut stackarn🙊. Idag har han atopisk hud likt sin pappa. Men som tur inte något värre, bara under vintern!

    1. Voi nej stackaren! Jag tycker de här nipporna redan är helt hemska och kan inte vänta att de ska försvinna 😁
      Det blir nog bra vet du 😊 Adde är också så mycket duktigare än jag nånsin vågade hoppas på. Jag var rädd att han sku bli arg och sur och hata henne när hon skriker så mycket men det verkar inte störa honom mycket som tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s