Att ha sällskap och trivas

Idag har vi hängt några timmar hos Malin och hennes pojkar. Det är så skönt att umgås med andra i samma livssituation just nu, det är så mycket lättare på något vis. Och idag passade det ju om möjligt ännu bättre med lite sällskap då det var grått och regnigt väder. Jag är så glad över alla nya bekantskaper jag har fått på sista tiden. Det otroliga är ju att de flesta har kommit via bloggen. Jag som är så dålig på att träffa nya människor och vara social så här annars är extra glad för det. Så trivs jag också så mycket bättre att vara mammaledig den här gången när jag har andra lediga mammor att hänga med. Och snart har jag ännu flera då det kommer mera bebisar. Härligt! Imorgon är det fredag redan och en vecka förbi igen. Om någon annan är utan sysselsättning imorgon i regnet så är den hjärtligt välkommen till Snappertuna. Jag kokar kaffe och kan t.om. baka nånting (mest söker jag ju en ursäkt till att få baka och äta som ni förstår).

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

8 reaktioner till “Att ha sällskap och trivas”

  1. Kul med nya bekantskaper! 😊 Åååå kanske vi kan komma ut en sväng på kaffe å lek nästa vecka så får du baka någå gott åt mej!! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s