Nu far hon!

Idag har det plötsligt hänt stora viktiga saker som jag nu måste dokumentera i bloggen. Malin har bjudit mig på kaffe! Nej jag skoja. Eller nä hon bjöd ju nog på kaffe och mat och allt och en skön pratstund. Men det var inte det som var så stort. Utan Alissa har lärt sig åla! Och vilken lycka sen! Hon har skrattat och riktigt skrikit av glädje hela kvällen. Äntligen kommer hon dit hon vill och inte bara bakåt. Viljan har funnits så länge men nu knäckte hon koden. Först for hon någon centimeter idag och vi tyckte redan att det var hurja, men så ikväll ålade hon över hela vardagsrummet. Stora saker i en liten flickas liv. Får se när hon kryper sen för hon står ju redan och gungar på knäna. Bara att börja babyproofa nu då, suck. 

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

9 reaktioner till “Nu far hon!”

      1. Hon tjuvstartade ju lite här på golvet. Så egentligen kanske det var VÅRT golv som knäckte koden åt henne *mohahaha* 😆🙊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s