Alissa 9 månader

Tiden den rusar och idag blir vår lilla fröken redan 9 månader. Tänk att hon har varit utanför magen lika länge som i den nu. Lilla skruttan. Hon äter bra, inget nytt på den fronten. Sömnen har jag skrivit om också, nätterna är bra nu och hon sover till 6-tiden med kanske 1-2 uppvakningar före det och så äter hon då och sover vidare till 8. På dagen sover hon två gånger. Nu har vi varit väldigt mycket runt hit och dit och hon somnar alltid i bilen och då sover hon lite när hon nu sover. Det går bra ändå. Igår var hon vaken hela kvällen ända från lite före 15. Hon var riktigt trött före 19 och vi gav gröt men sen orkade hon ändå vara vaken till 20. Hon är nog ingen baby mera. 


Hon ålar fram i rasefart nu och är riktigt riktigt nära att krypa. Hon står i krypställning hela tiden och har börjat flytta händerna lite nu, så snart lossnar det säkert. Hon stiger inte upp och stå ännu, tack och lov. Men det kommer väl snabbt sen det också. Hennes nyaste grej är att vinka och gud så söt hon är när hon gör det! Världens gulligaste. Annars gillar hon att yla väldigt högt så att det skär i öronen, inte lika gulligt. Den bästa leken är att bygga torn och så kommer hon och krashar det. Hon kan hålla på länge med det. Och så Adde förstås, hennes stora idol som hon älskar att busa med. Hon är ca 7 kilo nu och använder 68/74 på kläderna. Vår lilla plutta. 

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s