Kvinnodagen – vilket hallå!

Jag kan inte ens minnas att det fanns en dag som kvinnodagen för några år sedan. Men nu har den, liksom alla andra liknande dagar, blivit en grym kommersiell dag. Det ska gratuleras hit och dit och det enda man ser är blommor och choklad som kvinnor fått av sina män. Men varför då? Grattis för att du föddes som kvinna eller? Alltså hallå. Samtidigt så blir jag också så trött på den andra delen som orkar mala på om vad den här dagen egentligen handlar om. Så onödigt med såna här dagar. Och nej jag fick inga blommor idag, men jag tar dem också mycket hellre en helt vanlig dag och inte en sån här påtvingad dag. Men jag fick faktiskt ett läppstift när jag handlade i Lindex. Jag som aldrig i mitt liv har haft läppstift på mig annat än när jag provat mammas hemma i smyg ungefär. Kanske det skulle vara något för mig. Borde ha tagit ett mörkrött och kört på Noora stilen. 

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

2 reaktioner till “Kvinnodagen – vilket hallå!”

  1. Jag fick inte välja färg, undrar vad jag fick! Brukar inte våga använda hemskt mörkt, känns som alla skulle stirra massor. Fast jag tycker det är snyggt på andra!

    1. Jag fick välja ljus eller mörk. Och jag var tråkig och tog ljus 😅 Men skulle knappast ändå använda det. Borde kanske bara våga, det kanske är hur snyggt som helst egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s