Nattningarna just nu

Nattandet av Alissa just nu är en utdragen historia. I ett par veckor redan har hon omöjligt kunnat somna ensam i rummet. Tidigare har det inte varit något problem, men nu kastar hon tutten på golvet och gallskriker samma sekund som man går ut genom dörren. Så vi har suttit där inne. Hon kollar alltid upp säkert fem gånger att man säkert är där innan hon kan få ro och somna. Visst har hon haft såna dagar också tidigare, men det har aldrig hållit på så här länge. Det är väldigt irriterande, för det tar också väldigt länge innan hon faktiskt somnar. Så mycket av kvällen går åt till det just nu. Vi som är bortskämda med att båda somnar för sig själv. Ikväll ska vi testa att ha henne med i Addes rum och sova. Vi tänkte att kanske det går riktigt bra, hon är ju inte ensam där. Och Adde har alltid viljat ha henne där och sova. Så vi får se om det blir katastrof eller succe’. 

Annonser

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

6 reaktioner till “Nattningarna just nu”

  1. Tråkigt med era nattningar, förstår att det är irriterande! Skönt i alla fall att hon ändå somnar i sin säng o int i famnen eller liknande.
    Hoppas syskonen somnar och sover fint 😊😊

    1. Joo och man behöver ju bara vara där så att hon kan se en, inte sitta och paja eller liknande så nog går det ju. Man blir så störd på det bara när man vet att hon kan somna själv 😁 Snart får vi se hur det går idag 😅

      1. Det sku nog annars gå tror jag men när hon har så svårt att somna på kvällarna nu. Det blir till ingenting om hon ska tvinna där i en timme. Då är det nog bättre att de är i skilda rum ännu. Hon sku nog få börja somna som tidigare nu redan 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s