Så gick det sen

Ja hörni, det gick väl inte direkt som på Strömsö igår. Det dög ju inte förstås med att ha Adde i samma rum utan jag måste vara där. Det tog över en timme för henne att somna igår. Så det funkar nog inte riktigt att flytta in henne till honom just nu. Idiotiskt att ha henne där och störa honom sen igen. Jag hoppas att den här perioden tar slut snart så kan vi ju göra ett nytt försök sen. Men nu får vi väl bara gilla läget och sitta i vår säng medan hon somnar. Det slutar väldigt ofta med att den som nattar också somnar. Helt bra egentligen, vi kommer ju i tid i säng på det viset. Jag kan ju satsa på att blogga när jag nattar, så får jag det också gjort någon gång. 

Den här veckan har känts lång fast den har varit kort. Ben har haft mycket kvällsjobb och det gör alltid att dagarna känns längre tycker jag. Till helgen har vi inga speciella planer förutom stora barnloppiset i Ekenäs på söndagen som jag förstås ska besöka. Jag hoppas på många fina fynd där. 

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s