Lugna dagar

Vi har börjat vårt sommarlov riktigt lugnt. Det är så skönt, vi hasar omkring i pyjamas länge och sen gör vi det som vi orkar här hemma, mest bara hänger på gården. Ungarna strider och allt är som vanligt. Jag tror starkt på att det är bra också för barnen att bara vara och ha lite tråkigt ibland, särskilt så här efter hela året med dagis osv. Jag tycker om att ha program och träffa folk, men alltid orkar jag inte heller flänga runt. För tyvärr så är det ju så att ska Adde leka med kompisar så är det vi som måste åka dit. Det är jätte synd, för ofta pratar han om att han vill att någon kommer hem till honom och leka. Men det är det där eviga problemet med att bo på landet, vägen hit är längre än härifrån. Tur så är alla ändå inte lika, och nästa vecka har vi redan lite roligt program bokat. Men fram tills dess blir det nog bara lugna dagar här hos oss. Det kanske skulle vara dags att klä på sig så småningom och gå ut när det börjar bli varmare.


Vattenlekar är ju det bästa som finns

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

7 reaktioner till “Lugna dagar”

  1. Har du testat ställa ”krav” eller att bjuda de till er som vägen känns för lång för?
    Då kanske det är knepigare att slingra sig ur 😉

    1. Nå krav har jag nog inte ställt men bjudit flera gånger. Men då är det alltid något annat. Det finns nog tid ifall vi åker dit eller vi alla far nån helt annanstans, men inte att komma hit. Intressant tycker jag.

      1. Jag tycker mest synd om Adde som ofta pratar att han sku önska att den och den kommer hit och leka men så duger det aldrig. Tur så finns det andra 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s