Midsommar osv

Måndag efter midsommar. Världens slöaste dag, ingen skulle orka någonting hos oss. Vi har haft en lugn och skön midsommar med familjen. Inte helt som vi tänkt oss men egentligen blev det bättre så här. Det är sällan som vi faktiskt är lediga allihop och bara kan vara. Nu längtar vi så sjukt mycket till våra gemensamma semesterveckor. Vi fixade midsommarblommor och björkar här hemma, besökte festen vid Raseborgs ruiner, skålade i skumppa, åt nypotatis och sill och glass med jordgubbar, helt som midsommaren ska vara. 


Idag hade vi först tänkt att Adde skulle börja simskolan. Men med vädret och allt så ångrade vi oss. Dessutom kommer han istället att ikväll åka på husbilssemester med mommo och mofa så han kommer att ha så roligt. Planerna är tre nätter borta. Tre långa nätter! Endast en gång har han varit så länge ifrån oss och det var när vi var på sjukhuset med Alma. Men det kommer att gå bra. Alissa kommer nog att sakna honom allra mest. Vi kommer att ha det så lugnt här hemma att det blir tråkigt. Hoppas att sommarvärmen återkommer snart, jag skulle så gärna hänga på stranden några dagar. 

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s