Fem år

I fem år har vi nu varit föräldrar. Den bästa och viktigaste titeln man kan ha. Igår fyllde vår Adde fem år. Och idag har vi kalasat hela dagen. Kakor, gäster, ballonger och paket. Kalaskrapula lider vi nog alla av just nu. 
Fem år, det är nog en bra ålder. Han är så stor och förståndig samtidigt som han ändå ännu är liten. Väldigt snäll och omtänksam, dagligen får man komplimanger av honom. Samtidigt som han börjar kunna vara lite uppkäftig och ibland säger fula saker fast han nog vet att han inte ska göra det för genast säger han förlåt innan man ens har hunnit kommentera det. Han måste väl pröva ändå vad han får för reaktion. Så stora krav har han inte ännu. När jag frågade vad han ville göra på sin födelsedag så ville han leka med Alissa, pussla och cykla. Det fick han såklart. Han snappar upp allt som man säger och lär sig mycket nytt hela tiden. Samtidigt har han svårt när det är något som han inte kan direkt, han vill inte öva när han misslyckas. Men när han sen efter många om och men övar och lär sig så är han världens stoltaste. Vi tränar mycket på det här, man kan ju inte kunna allt direkt utan man måste öva och lära sig. Världens bästa, envisa, omöjliga, kärleksfulla, fantasifulla pratkvarn. Du som gjorde oss till föräldrar den där tidiga morgonen för fem år sen. Du som driver oss till vansinne alla dagar och får oss att skratta så vi gråter med dina historier. Älskade Adde. 

Publicerat av

kaaarins

Karin heter jag, 28 år och bor i Snappertuna i ett gammalt egnahemshus som är ett evigt pågående renoveringsobjekt. Jag jobbar som bokförare och bloggar om min vardag, mycket om småbarnslivet med barnen födda 07/12 och 01/16 och vår lilla ängel 12/14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s